maanantai 11. syyskuuta 2017

Hääfiiliksiä

Huh. En pysty vielä käsittämään, että meidän häät on nyt takanapäin. Ajatus tuntuu haikealta, sillä meidän päivä oli huikean täydellinen.


Jetro Stavén photography
Jetro Stavén photography


Hääpäivä käynnistyi suht hitaasti, sillä kampaajan ja meikin jälkeen odottelimme kaasoni kanssa meillä kotona muutaman tunnin. Katsoimme jopa hetken leffaa kun aika ei meinannut millään kulua. Lähdimme ajoissa kirkolle ja odottelinkin tovin autossa ennen vihkimistä. Kun pääsin kirkon eteiseen, aika tuntui vain juoksevan: yhtäkkiä olinkin jo alttarilla, sen jälkeen hääautossa matka kuvaukseen ja siitä hääpaikalle. Loppuillan liitelin pitkin hääpaikkaa ja nautin joka hetkestä. Ihanat ihanat ihanat juhlat ja mahtavat ihmiset ympärillä.

Saatiin hirveästi kivoja kommentteja meidän häistä niin itse juhlissa kuin juhlien jälkeen. Niissä toistui hyvin pitkälle samat asiat: meidännäköiset ja hauskat häät, siis juuri ne asiat mitä juhliltamme halusimme. Me saimme täydellisen sinetin meidän suhteelle. Juuri sellaisen kuin se ansaitseekin.


Jetro Stavén photography

Jetro Stavén photography

Jetro Stavén photography


Kaikki meni kyllä niin nappiin kun olla voi ja meidän läheiset teki kyllä suuren työn järjestelyiden onnistumiseksi. Kehuja keräsi myös niin ruoka, musiikki kuin valokuvaajakin ja tulen varmasti kertomaan lisää meidän häistä kunhan kaikki hieman tasaantuu ja saan kaaoksen hallintaan sekä lisää kuvia ja videoita häistä. Meidän hääkuvaajana toimi Jetro Stavén, joka oli ihan huikea! Sain eilen hieman maistiaisia meidän hääkuvista ja en todellakaan malta odottaa, että saan loput kuvat käsiini!

Täydellinen päivä, olen niin onnellinen kaikesta. <3


Meidän häistä löydät muuten kuvia somesta #vonlaaksoset 

8 kommenttia:

Jätä toki kommenttia! :)