Arkisafkaa postaussarja saa pitkästä aikaa jatkoa! Tällä kertaa vuorossa jauheliha-cannelonit
cheddarkastikkeella.
Olen jo pidemmän aikaa halunnut
kokeilla lasagnea cheddarjuustolla. Mun mielestä jauhelihan ja
cheddarin combo on pettämätön! Lasagnen sijaan päädyin tällä
kertaa canneloneihin. Cheddarkastikkeen kanssa näistä tuli melko
tuhtia tavaraa, joten montaa ei pysty syömään.
Tarvitset:
(4-5 annosta)
Jauhelihakastike
400g jauhelihaa
1 sipuli
1 porkkana
½ kesäkurpitsa
1 sipuli
150g paseerattua tomaattia
2dl vettä
mausteita oman maun mukaan.
Cheddarjuustokastike
1 pkt cheddaria
2 dl kermaa
Tietenkin tarvitaan myös itse canneloneja ja päälle 100g
paseerattua tomaattia.
Pilko sipuli pieneksi. Kuori porkkana ja raasta se sekä kesäkurpitsa
raasteeksi. Kuullota sipulit ja lisää jauheliha ruskistumaan sekä
raasteet. Mausta. Itse käytin suolaa, pippuria, valkosipulirouhetta
ja paprikajauhetta. Lisää tomaatti ja vesi, anna hautua hiljalleen.
Kaada kattilaan kerma ja lisää cheddarit joukkoon. Keitä
hiljalleen niin kauan, että juustot ovat sulaneet.
Aloita cannelonien täyttäminen jauhelihakastikkeella. Itse käytin
apuna kapeaa ja pitkävartista vauvan lusikkaa. Asettele canneloonit
vieretysten uunivuokaan ja kaada päälle cheddarkastike sekä loput
tomaattisoseet. Paista 225 asteessa 20-30 minuuttia, kunnes pinta on
kauniin ruskea.
Namskis!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä toki kommenttia! :)